NPD, Utrecht Overvecht

Utrecht Overvecht is in beweging. Op de NPD worden door AM drie fraaie gebouwen gerealiseerd met woningen en parkeerplaatsen, horeca, dienstverlening en andere activiteiten.

De oplevering van de gebouwen (inclusief de woningen) vindt plaats eind 2020/medio 2021.
Tot die tijd zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd. Daarover lees je meer bij Welkom Talent.

Nieuwbouw huizen in Utrecht

Er worden in totaal circa 350 zeer duurzame en comfortabele huurwoningen gerealiseerd. NPD biedt voor ieder wat wils. De 350 woningen verschillen van elkaar in oppervlakte, indeling en prijsniveau, waardoor je kunt kiezen voor een woning die past bij jouw (gezins)situatie, leefstijl en budget.

Welkom Talent Utrecht “Welkom Talent, deel jouw ideeën!”

Welkom Talent Utrecht

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Alles binnen handbereik

Je loopt vanuit je appartement zo de supermarkt binnen of shopt wat in de leuke winkels in Shoppingcenter Overvecht. Voor een frisse neus maak je even een wandeling langs de natuurrijke oever, ga je hardlopen langs de groene lanen en geniet je van de zon vlak bij huis. En heb je geen zin om te koken? Dan ga je heerlijk eten in één van de restaurants in NPD of een lunchroom in het Shoppingcenter. Station Utrecht Overvecht ligt op 5 minuten fietsafstand en het centraal station en het centrum liggen op 10 minuten fietsafstand. Je bent dus zo op je werk of in hartje Utrecht. Klinkt niet verkeerd toch? Een heerlijke plek om te wonen, werken of geïnspireerd te raken. NPD wordt de nieuwe woon-hotspot van de stad!

Verschillende huurwoningen

Aan de straten tussen de gebouwen komen 2-laagse huurwoningen met 2 tot 3 kamers en de mogelijkheid tot werken aan huis. De meeste van deze woningen zijn ca. 100 vierkante meter. Daarnaast komen er huurappartementen met 2- tot 3-kamers. Deze huurwoningen variëren in afmeting tussen de 45 en 110 vierkante meter. De meeste woningen beschikken over een prive-buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. In het hart van elk gebouw komt een binnentuin die gebruikt kan worden door alle bewoners. En daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning langs de groene, natuurlijke oever aan de Brailledreef. De oever is gereserveerd voor langzaam verkeer.

Dus, voor elk wat wils!

Centrumfuncties

Maar er komt meer. In elk gebouw is (een gedeelte van) de begane grond bestemt voor dienstverlenende en/of culturele functies. Er is ook ruimte voor horeca, zodat er zowel overdag als ’s avonds iets te beleven is.

De Superplint in het middelste gebouw maakt de nieuwe ontwikkeling extra bijzonder. De Superplint is een grote hoge ruimte waar wisselende activiteiten voor en door bewoners uit Overvecht worden georganiseerd.

Belangstelling in de nieuwbouw van Welkom Talent?

Wil jij ondernemen in de NPD en heb jij belangstelling in een woning in NPD? Schrijf je dan hier in. Dan brengen wij je op de hoogte zodra de aanmelding voor de woningen open is. De verhuur van de woningen zal circa een half jaar voor de oplevering starten. Laat hier je gegevens achter.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Welkom Talent, deel jouw ideeën!”

Contactgegevens Welkom Talent